The spacious venue, carved out of an old abandoned warehouse, is divided into two areas: the first is dedicated to wine pouring (washing and cold storage area) complemented by a display shelf made of natural iron with solid larch shelves.

The second area (tasting area) is marked by wooden cladding on the walls and pillars. Special attention is paid to lighting, using tubular or cage-like suspensions mounted on electrified black tracks. Anthracite gray combined with a “forest” green complete the color palette of the project.

Customized furnishings for
Wineries
Monchiero, Castiglione Falletto
Designer: Antonio Perrone Architetto
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti
Monchiero, Castiglione Falletto - Groppo Arredamenti